www.tarkinvestor.ee -> Maailm ja mõnda

Maailm ja mõnda > yhine valuuta ehk finantssysteemi restart
< Tagasi foorumi "Maailm ja mõnda" teemade indeksisse uus teema >   vasta >

Juno Moneta / Kasutaja / Postitused: 59
30 Juun 2012 21:33
Vasta viitega
Vasta

Ei osanud seda kuhugi rubriiki panna, aga minu meelest yks lähimineviku olulisematest väljaytlemistest:

"Järgmise viie aasta jooksul näeme me kindlasti suurt rahasüs teemi muutust kogu maailmas ning ma usun, ning see võib tunduda uskumatuna, dollar jaeuro liidetakse kokku süsteemi, mis tagaks loogilise arengu ning rahade stabiilsuse," lisas Forbes.

http://majandus.delfi.ee/news/uudised/fotod-steve-forbes-eesti-on-eeskujuks-kogu-maailmale-raakigu-krugmanid-mis-tahavad.d?id=64616182

Selle artikli olulisim sõnum oli see, et ca 5 aasta pärast võetakse dollari ja euro asemel kasutusele uus rahayhik, mis tähendab ka Euroopa ja Ameerika suuremat yhendamist (liitriiki?). (Kyll selline isake teab, mida räägib> mida ringkondades plaanitakse) St et keegi ei kavatsegi eurot ega dollarit päästa=säilitada. Asi lastakse totaalselt allamäge, nii kaua kuni kannab ja siis tehakse rahandussysteemi restart...
Ootaks mõtteid, kuidas sellisel olukorras nö ellu jääda ja võib olla isega kasu lõigata> ehk mis tõuseb ja mis langeb?

luuna / Kasutaja / Postitused: 929
01 Juul 2012 10:21
Vasta viitega
Vasta

Kui sul on iga varba vahel mingi vastik tüügas, siis tark ei tee kompromissi, et 7 paiset kaob, aga suure varba vahele tekib 8x võimsam elukas, arukas inimene hakkab töötama varvaste suveräänsuse suunas.

Muidugi kui sul on ajakiri, mida vaja müüa, siis sellised laused on hea viis tähelepanu võita, minu arvates.

trig3n82 / Kasutaja / Postitused: 141
02 Juul 2012 10:01
Vasta viitega
Vasta

selline loogiline areng, mis tekib valuuta vahetusel teenitud tulust vaevalt kinni keeratakse. euroopa ja ameerika rahaühiku ühendamine kuulub suht ulme rubriiki.

uus teema >   vasta >    
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1