| Forex > EUR/USD |
|---|
| Mine lehele Eelmine 1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22 Järgmine |
| < Tagasi foorumi "Forex" teemade indeksisse | uus teema > vasta > |
tere-ere / Kasutaja / Postitused: 252
30 Juul 2012 15:12
Vasta viitega
Vasta
Selge, sirgjoon on kaar. Tänud.

jamesblond2 / Kasutaja / Postitused: 449
31 Juul 2012 08:34
Vasta viitega
Vasta
Kolmnurk moodustab ringi, ümber ringi moodustub omakorda joon. See näitab tasakaalupunkti nõrgenemist ja liikumist P-punkti suunas. Liikumine toimub alati kaares vastavalt maa trajektoorile ümber päikese. Kui nurk ja P-punkt kohtuvad oled kaotanud raha. St. saanud kanni.
Vast on see paremini arusaadav…
Kusjuures tegemist ei ole naljaga……

drell / Kasutaja / Postitused: 39
31 Juul 2012 11:23
Vasta viitega
Vasta
Ma ei kujuta ette, mis universumist tulevad need tegelased, kes usuvad siiralt, et mineviku data pealt saab tuleviku datat ennustada... viimati kontrollides meie universumis see võimalik pole.
Muidugist on majanduses palju seoseid, mille toimemehanismid on kõigile teada. Paraku ei aduta, et ennustamiseks kasutatav andmehulk on räigelt ebatäpne ja mitte ajakohane. Inimesed isegi ei tea, mida nad ei tea, aga see ei vähenda nende enesekindlust... kurb.
"Black Swan" peaks olema kohustuslik lugemine enne kui võetakse üle soolapuhujate müstilised ennustamise tehnikad.

31 Juul 2012 13:48
Vasta viitega
Vasta
| Tsiteerin:: |
|
Sa just ütlesid, et mineviku data pealt ei saa tuleviku ette näha ja paar rida hiljem ütled, et ennustamiseks kasutatav andmehulk on räigelt ebatäpne, justkui saaks ikkagi ennustada, aga kogutud informatsioon on vale. |
Just. See, et reegel on teada, ei tähenda, et saaks selle abil tuleviku täpselt ennustada, sest pole piisavalt lähteinfot.
| Tsiteerin:: |
|
"Inimesed isegi ei tea, mida nad ei tea aga see ei vähenda nende enesekindlust" Huvitav. |
Kui see mõttekäik tundub võõras, siis raamat aitab.

31 Juul 2012 16:20
Vasta viitega
Vasta
| trig3n82 kirjutas: |
|
Palju oled aega kulutanud ja millist lähenemist oled kasutanud, et sellised järeldusi teed v tsiteerid kellegi teise väljaöeldut, mis sinu maailmavaatega kokku läheb? |
Selles on sul õigus, et tsiteerin endast targemaid inimesi. Juhtumisi nõustuvad nendega omakorda paljud teised targemad inimesed.
|
Mina kauplesin 3 aastat uudiste najal, enne kui söendasin üldse turu geomeetrilist korrapärasust õppima hakata. |
Südikus või julgus ei iseloomusta mitte õpitavat vaid õppijat.
|
... kauplemisinstrumendil jääb sellest ka mälu. |
Kui vaadelda rongijaamas kella ja ronge, siis saab järeldada, et rongidel on mälu?
Aga võtaks teema kokku: on tore, kui sa suudad(?) teenida raha turul. Ainult, et palun ära väida, et miski kaubeldava instrumendi hinnaliikumine on etteennustatav mineviku liikumise põhjal.
Sa võid raalida ükskõik mis arvutusi ja joonistada misiganes graafikuid enne oma kauplemisotsuste tegemist - aga siiski puudub nende ennustuste ja tegelike hinnaliikumiste vahel igasugune seos.
Hetkel on suurepärane aeg veenmaks mind ja paljusid teisi meie vaimupimeduses - piisab vaid kui ütled, mis suhe on EUR/USD'il 02.aug.2012 õhtul 22:00 eesti aja järgi.

stocker / Kasutaja / Postitused: 1038
01 Aug 2012 10:32
Vasta viitega
Vasta
Ma leidsin selle!
http://en.wikipedia.org/wiki/Monty_Python_and_the_Holy_Grail
Soovitan kõigile kauplejatele.

01 Aug 2012 11:20
Vasta viitega
Vasta
|
Sinu vaate kohaselt ei ole vaja kauplemistabelit, vaid lihtsalt hetkehind BUY/SELL ja uudised? Sain ma õigesti aru? |
Ma vajan palju sisendinfot kauplemiseotsuste tegemisel. Uudised/olulised sündmused, jaekauplejate sentiment, kaubeldav volatiilsus, realiseerunud volatiilsus, optsioonide skew, futuuride term structure, karude/pullide suhe jpm. Aga ma ei lollita ennast, et nagu see kõik võimaldaks mul tulevikku ettenäha. Possud võtan siis, kui "kõhutunne" ütleb, et tõenäosus on tugevalt positsiooni soosiv. Money management on kontrolli all + ei tee ühtegi tehingut ilma plaan B'ta. Eksimuse korral kaitsev positsioon on alati olemas. Lihtsaim näide - pikaks mineku asemel võtan covered call'i.
Eelpool põgusalt kirjeldatu võimaldab kontojääki ajas kenasti kasvatada ning olen veendunud, et ainult tehniline analüüs üksi seda ei võimalda.
Kui su tehniline analüüs ennustab tulevikku, siis palun ütle, mis on EUR/USD suhe homme 22:00.

waim / Kasutaja / Postitused: 108
02 Aug 2012 12:55
Vasta viitega
Vasta
| Siiamaani on liikunud EURUSD valuutapaar nagu oodatud, viimane alla liikumine on lõppenud ja ECB pressikonverents peaks alustama EURUSD tõusu, oodatud sihtmärk ~1.2480. |
Raske uskuda, et EURUSD murrab täna aprilli lõpust alguse saanud langustrendi joone. Arvan pigem, et Draghi toob turgudele pettumuse ja saadab euro uuesti langusesse uute põhjade suunas...

| Mine lehele Eelmine 1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22 Järgmine | ||
| Lehekülg 19, lehekülgi kokku 22 | ||

tere-ere / Kasutaja / Postitused: 252
27 Juul 2012 10:11
Vasta viitega
Vasta
Magus olukord, kus rünnata oli eile. Kes maha magas, oma viga, kuid mingite ellipsitega see ei ole ju kuidagi seotud, mida keskpanga pangajuht ütleb.
trig3n82, sa joonistad midagi ja räägid midagi, kuid küsiks konkreetselt. Kus kohas sa nende kükloopide järgi treidi teed?