www.tarkinvestor.ee -> Tarkinvestor.ee

Tarkinvestor.ee > IDEE: Investeerimis- ja kauplemishuviliste suvepäevad!!!
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
< Tagasi foorumi "Tarkinvestor.ee" teemade indeksisse uus teema >   vasta >

Kas osaleksid suvepäevadel, kus kogunevad börsil tegutsevad inimesed?
jah, kindlasti
47%
 47%  [ 27 ]
kui aega on, siis võib-olla
45%
 45%  [ 26 ]
vaevalt küll, see on ju nii kaugel
3%
 3%  [ 2 ]
ei, mul on teised plaanid
3%
 3%  [ 2 ]
Kokku Hääli : 57

Klemet / Kasutaja / Postitused: 267
07 Juul 2011 13:11
Vasta viitega
Vasta

Tere hr. Charlie F!

No mul tuli siin selline uuenduslik mõte jah et jube hea oleks uuele alale laieneda, kui aktsiakauplemisega nii hästi ei lähe et raha teenida ja aktsiafondi haldamine läks kah untsu, et siis hoopis hakkan oma loenguid tegema ja oma teadmisi jagama. Mul oli juba hinnakiri ka valmis - ma mõtlesin et kui suvepäevadel sada eurot küsida nina pealt (pluss käibemaks ja sotsiaalne maks) ja kokku tuleks nii paarkümmend teadmistejanust inimest, siis oleks paarsada eurot teenitud ühe õhtuga nagu nalja!

Aga noh, tundub et ei vea välja, mul tuli laupäeva hommikuks väga tähtis asi vahele ja on vist täitsa kindel et laupäeval peale lõunat enam külalisi Tallinna poolt suvepäevadele ei ole minemas kes mind kaasa võtaks, load võeti mul kahjuks jaaniöösel ära...

K.

CharlieF / Kasutaja / Postitused: 148
07 Juul 2011 13:26
Vasta viitega
Vasta

minu teada on tulijaid Laupäeval ka, seega kui keegi saaks lugupeetud Klemeti peale rabada, siis andke siin teada!

08 Juul 2011 09:22
Vasta viitega
Vasta

on teada, et kaks tühja autot tuleb täna tallinnast. huvilistel jätta siia kontakt, et saaks ühendust võtta.

08 Juul 2011 09:26
Vasta viitega
Vasta

nagu ma aru saan, siis klemet ikkagi tuleb, seega on kindlaid osalejaid 24 praegu

Klemet / Kasutaja / Postitused: 267
08 Juul 2011 10:27
Vasta viitega
Vasta

Ma leidsin nüüd transpordi laupäevaks jah, nii et saan ikka tulla, suur edu!

08 Juul 2011 13:43
Vasta viitega
Vasta

nii, mina juba sündmuskohal, kedagi peale minu veel pole, küll aga on mitmed juba teel. Tore, klemet, äkki valmistad paar seminari ette homseks?

11 Juul 2011 14:25
Vasta viitega
Vasta

Suvepäevad on läbi, ja osalejaid oli kokku 29 (minu lugemise järgi, äkki jäi keegi lugemata ka). Ühtegi ametlikku esitlust ei tehtud, kuid sellest ei tuntud ka puudust. Suurimaks meelehärmiks oli see, et mitmed kindlad tulijad jäid tulemata. Ilma kohta võib öelda "suurepärane", sääsed olid nii mõistlikud, et sõid ainult Nellit :).

Järgmiste kohtumisteni!

03 Juul 2012 23:34
Vasta viitega
Vasta

Tere kõigile!

Kui ma nüüd natuke arvutan, siis 27.07.2012 on algamas järjekorras juba viiendad suvepäevad! Kinnitan, et need toimuvad nii nagu kõigil neljal eelmisel aastal, ning koht on ka endiselt sama. Loodan, et seltskond on ka sama tore ja lõbus, nagu siiani on olnud. Pange siis aga paagid kütust täis ja Rõuge poole teele! Mina püüan omalt poolt teha vähemalt samapalju kui siiani ja natuke rohkem ka.

Algus jälle Reedel ja alguskellaaega ei määra. saabuda võib alates hommikust ja kui keegi tahab tulla veel varem, siis mina takistusi ei tee. Näiteks kui keegi soovib Lõuna-Eestis tiba ringi vaadata, siis võib minu juures kogu selle nädala jooksul ankrusse visata. Mul endal algab puhkus juba 20.07 (siis kui suvi ka tegelikult algab :) )

Sääsehooaeg hakkab minu juures kahjuks lõppema, seega sääskede söötmisest midagi eriti välja ei tule.

Tulla võivad kõik, kes saavad aru sõnast "aktsia", või kes tahavad sellest hakata aru saama tulevikus. Ürituse üldised tingimused on samad, mis eelmistel kordadel, kes pole varem käinud, siis lugege käesolev foorum algusest lõpuni läbi :)

Kui on küsimusi, siis andke aga tulla.

Kristjan, sina pole ka veel siiani meie tagasihoidlikku üritust külastanud, kuidas on seekord?

kristjan.lepik / TI / Postitused: 31789
05 Juul 2012 01:58
Vasta viitega
Vasta

No ei õnnestu mul kuidagi selle ürituse kuupäevi klapitada, seekord sõpradega sel ajal Ruhnu saarel, reis juba kevadel lukku löödud. Ruhnu on just sedajagu kaugel ka, et kui just teleportatiivsuse vallas vahepeal kiireid arenguid ei juhtu, siis ei saa kuidagi ka mitmele üritusele jõuda ..

luuna / Kasutaja / Postitused: 929
05 Juul 2012 11:28
Vasta viitega
Vasta

Yee-yee, Kristjan soovib ilmselt poliitikasse suunduda ja ei soovi endale kuklasse mingit suvepäevade komprat :)

Ja teisest küljest, mis puhkus see on kui keegi sulle talset näkku ketib:)

kristjan.lepik / TI / Postitused: 31789
05 Juul 2012 15:33
Vasta viitega
Vasta

Heh, ei ole siiski mul poliitikasse minemise plaani ja eks vist sarnastelt suvistelt üritustelt on fotokomprat juba aastatega piisavalt kogunenud, et see täiendav osa ei muudaks midagi :)

10 Juul 2012 23:56
Vasta viitega
Vasta

Ega me väga lootnudki

12 Juul 2012 23:30
Vasta viitega
Vasta

Hea oleks, kui tulijad endast märku annaksid siin foorumis. Siis teaksin umbkaudu arvestada kui palju rahvast tuleb. Mulle saab ka helistada, kuid mõistlik on seda teha väljaspool tööaega, sest tööl olles ei saa ma alati vastata. Telefon on 52 80 598, ärge kuritarvitage ;).

13 Juul 2012 23:40
Vasta viitega
Vasta

Selline algeline lehekülg sai kunagi facebooki tehtud, aga ei oska seda eriti täiendada. Igatahes võib seda likeda, kui kolmkümmend meeldimist on, siis vist saan mingeid võimalusi juurde.

http://www.facebook.com/Suvepaevad

NullPointer / Kasutaja / Postitused: 265
14 Juul 2012 20:12
Vasta viitega
Vasta

Likeks küll, aga ei lasta ilma, et:

Kood:
Sign up for Facebook...

24 Juul 2012 23:22
Vasta viitega
Vasta

Paha lugu, pead ennast kasutajaks registreerima.

Vaheinfot niipalju, et siiani on kindlaid osalejaid registreerinud 86, seda siis mind arvestamata. Paljud on ka juba 20€ ülekandega ettemaksuks ära maksnud. Ööbimiskohad on broneeritud, jääb ainult telgivariant. Telkimiseks on ruumi piisavalt, paarsada telki peaks ilusasti ära mahtuma.

04 Aug 2012 22:51
Vasta viitega
Vasta

Tere siis. Kuna sel aastal sattus suvi samale nädalavahetusele suvepäevadega, siis vedas meil ilmaga vägevalt! Kes oli kohal, see oli kohal, kes polnud kohal, see ise teab.

Eks vaatab, mis järgmisel aastal saab, tuleb tunnistada, et huvi oli seekord leige. Samas, kõik osalejad olid toredad ja mina igatahes veetsin väga meeldivalt aega. On aga selge, et nii väikesele huvigrupi pärast pole mõtet suvepäevi eraldi korraldada. Võib olla järgmisel aastal korraldan hoopis kinnise ürituse, kuhu pääseb vaid eelregistreerimisega. (oleme ausad, see on jama, kui ma ei tea ette, palju osalejaid on) Teine variant on see, et otsin endale mõne tugeva sponsori ja korraldame hoopis kommertsürituse.

Nendele kes ei osalenud, soovin kõike paremat, istuge oma urgudes edasi ja ärge oma antisotsiaalsust minetage!

Osalejatele soovin lihtsalt edu turgudel ja ka "teises" elus :)

uus teema >   vasta >     Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 12