| Tarkinvestor.ee > IDEE: Investeerimis- ja kauplemishuviliste suvepäevad!!! |
|---|
| Mine lehele 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 Järgmine |
| < Tagasi foorumi "Tarkinvestor.ee" teemade indeksisse | uus teema > vasta > |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CharlieF / Kasutaja / Postitused: 148
01 Märts 2008 23:58
Vasta viitega
Vasta
lisaks veel, et esialgne planeeritav aeg oleks siis Jaanipäev ja selle ümber olevad vabad päevad.
Registreerimise ilmselt teeme ka, aga lasen esialgu sellel plaanil veidi aega seedida. Hiljem riputan siia aadressi, kus registreeruda.
Kui on ideid, kuidas seda konkreetset koosviibimist huvitavamaks muuta, siis andke aga tulla.

Heiti14 / Kasutaja / Postitused: 356
02 Märts 2008 18:53
Vasta viitega
Vasta
| CharlieF kirjutas: |
| lisaks veel, et esialgne planeeritav aeg oleks siis Jaanipäev ja selle ümber olevad vabad päevad.
Registreerimise ilmselt teeme ka, aga lasen esialgu sellel plaanil veidi aega seedida. Hiljem riputan siia aadressi, kus registreeruda. Kui on ideid, kuidas seda konkreetset koosviibimist huvitavamaks muuta, siis andke aga tulla. |
igatahes... vaatan noormees et teil on entusiasmi ja julget pealehakkamist... igatahes... kui vaja, toetame... igatahes :)
mõte iseenesest ju tore, ainuke asi et kas jaanipäev rahvale sobib. siis ehk muud plaanid tehtud ja riski-bisniss sellise ürituse korraldamine - pärast tuleb lubajatest ainult 50% kohale... aga kes teab...

white nigga / Kasutaja / Postitused: 68
02 Märts 2008 19:45
Vasta viitega
Vasta
Yo Charlie
No sweat, ma polnud arvutis, naine möllas ja logis mind sisse-välja, alles nyyd sain arvuti taha ja vaadata mis yleval ;)
Hmm... esmased mõtted, mis kohe pähe turgatasid:
1. Idee - very nice indeed. Tavaliselt koolevad sellised asjad selle taha et keegi ei viitsi joosta ja orgunnida, kui sa Charlie oled up for it, oleks väga nitshekas
2. Jaanipäev ei pruugi olla parim variant, mingi suvaline nädalalõpp oleks ehk etem. Enamus siinolijatest ei ole vabad ja vallalised ja seda teab igaüks, et naised-lapsed ei sobi õlle ja fibolt toetuse otsimisega kokku st. enamusel jaanipäeval päitsed peas, minul kyll vähemalt :)
3. Mingi x eeki ettemaksu peab ikka igalt osalejat sisse kasseerima, see annab kindlust koguste/kohtade/numbrite asjus ja aitab äkshõnit planeerida. Põhimõtteliselt 2 varianti - x osa on ühine, x osa igayhe poolt individuaalselt või siis kogu raha enne kokku ja kõik yhine
4. Õhtune hariv osa - väga hea mõte. Selleks vajalik siis inimese leidmine, kellel on midagi öelda ja kes oskab seda huvitavalt öelda. Arvestama peab et midagi väga tõsist ja pikka ei taha keegi tõenäoliselt kuulda, kylm õlu ja soe suveõhtu niigi tõsised teemad ;)
5. Muud ekskursioonid ja aktsioonid (paintball :P) väga teretulnud mõte. Kyll pead arvestama, et kõik orgunnimine jääb põhimõtteliselt siis sinu turjale, kaugelt ei saa vist muud keegi teha muud kui nõu anda. Jällegi - kui viitsid tegeleda - 12 points goes to Charlie ;)

white nigga / Kasutaja / Postitused: 68
02 Märts 2008 19:48
Vasta viitega
Vasta
Ja nime pole ka raske yritusele välja mõelda, 2 sõna kindlad - C ja N :)

muhk / Kasutaja / Postitused: 79
02 Märts 2008 20:03
Vasta viitega
Vasta
Mõte oli küll pikemalt kommenteerida aga nägin et WN eelnev tekst on enam-vähem sarnane mida is tahtsin just öelda. Rõhutaks veel p. 4 olulisust et asja formaat tavalisest suvepeost ikka eristuks.

Velikij / Kasutaja / Postitused: 406
02 Märts 2008 20:08
Vasta viitega
Vasta
Minu soe soovitus on asjale tiba formaalsem käik anda. TI võiks korraldada "seminari" ja võtta Charlie allhanke korras projektijuhiks. Siis saaksid need ka ametlikult maksta, kes soovivad.

Toorik / Spetsialist / Postitused: 348
03 Märts 2008 02:07
Vasta viitega
Vasta
Tore idee. Edu korraldajatele. Tulen kindlasti kohale.
Raha peaks registreerumise korras enne üritust kandma. Kasvõi sümboolne summa. Toit/grill peaks olema ühine.
PS: teeme korjanduse ja ostame härra Norrisele lennukipiletid...

jamesblond2 / Kasutaja / Postitused: 449
03 Märts 2008 09:33
Vasta viitega
Vasta
Idee tundub igati normaalne. Päris huvitav oleks investeerimisseltskonnaga teises kontekstis kokku saada.

kristjan.lepik / TI / Postitused: 31781
03 Märts 2008 13:51
Vasta viitega
Vasta
Hea algatus, mõte tundub jumekas. Ma praegu Eestist eemal, aga kui tagasi, siis mõtleks veidi täpsemalt ka välja, kuidas me TI-ga saaks abiks olla ürituse läbiviimisel.

Kristjan.Korjus / Kasutaja / Postitused: 32
03 Märts 2008 17:32
Vasta viitega
Vasta
Väga hea idee tõesti.
Koosviibimise üks atraktsioon võiks olla näiteks pokkerimäng.
Tundub, et see sobib kokku nii börsimaailmaga kui ka seltskondliku grilli ja õllega. Kui huvi on, v6iksin lühidalt enne rääkida pokkeri reeglitest, põhistrateegiatest ja ka hetke trendidest maailmas.
Ning mul on olemas korralikud komplektid zetoonide ja kaartidega ning hea meelega aitaksin Charlie pidu selle atraktsiooni läbiviimisega - loomulikul kui inimestele tundub see hea idee.

privador / Kasutaja / Postitused: 2115
03 Märts 2008 19:41
Vasta viitega
Vasta
Mnjah hea idee tõesti.
Aga teema peaks olema asjalik,mitte mingi läbu.
Aga tõsiselt võetuna võiks olla ettekanded,erinevatel teemadel
Ma oleks küll tulemas.
jaanipäev ilmselt ei toimi.

08 Märts 2008 22:15
Vasta viitega
Vasta
Nii, ma ka kodus tagasi jälle. Näen, et huvilisi on, seega tuleb asi põhjalikult käsile võtta. Arvasin ise ka, et jaanipäev on kahtlane aeg ja paljudel omad traditsioonid selle kuupäevaga seoses. Seega ilmselt tuleks kõne alla Juulikuu, kuupäeva täpsustan siis kui tööle lähen (ülehomme), pole seal ammu kohal olnud ja mul pole õrna aimugi millal mul sel aastal puhkus on.
Kinnitan, et minu jaoks on ainult rõõm, kui huvilisi on, ilmselt tuleb kogu üritust palju-palju tõsisemalt planeerida, kui esialgu endale ette kujutasin. Aga mulle meeldib, kui on palju sebimist ja kiire koguaeg ;)
Olen saanud ka selle üle rahulikult mõelda, ning tundub, et on olemas ka üks selle foorumi kasutaja, kes on valmis aitama ürituse läbiviimisel. Igatahes on see suur väljakutse minu jaoks ja pingutan ennast pooleks :)

Lloyds / Kasutaja / Postitused: 214
08 Märts 2008 23:05
Vasta viitega
Vasta
:-) suurest õelusest pean avaldama arvamust, et õllejoomise ajal tekkinud ideed lõppevad (paremal juhul) suure õllejoomisega.
Investeerimisteadmise arendamiseks on palju parem (mitte ainult kainena vaid ka paar päeva paastununa)vaadata peale suure lossi tegemist tükk aega peeglisse. Kui siis ka ei õpi, polegi muud teed kui suvepäevad.

Velikij / Kasutaja / Postitused: 406
09 Märts 2008 11:11
Vasta viitega
Vasta
| Lloyds kirjutas: |
| :-) suurest õelusest pean avaldama arvamust, et ... polegi muud teed kui suvepäevad. |

09 Märts 2008 11:35
Vasta viitega
Vasta
Hmm. Jälle täiesti valesti aru saadud. See idee ei tekkinud õllejoomise ajal. Nagu eelpool mainitud, oli see mõte juba palju varem. Ütleks isegi, et paar aastat varem. Minu meelest kahe jaanilaupäeva eel olen LHV foorumites ka maha hõiganud, et kui kellegil on midagi ootamatult plaanides muutunud, siis võib tulla minu juurde jaanitulele. Noh, tõsi, keegi pole sealtpoolt minuga ühendust võtnud, aga jaanitulel on minu juures alati olnud palju rahvast. Ja mitte ainult jaanitulel. Suvel käib mul külalisi palju.
Seega see idee ei kuulu "purjus peaga mõtete" hulka. Suhtlemisvaeguse all ma ei kannata, tuttavaid on väga palju. Aga olen alati tahtnud kokku saada inimestega, kellel on minuga samad huvid. Võimalusel olen ka alati osalenud LHV seminaridel, isegi, kui see on mõeldud täiesti algajatele.
Noh, ja kuna mul on olemas ka koht, kuhu inimesi kutsuda, siis miks mitte seda kasutada?
-On fakt, et kõikide ootustele see üritus ei saa vastata.
-On fakt, et koguaeg ei saa tõsist ja ametlikku juttu ajada
-On fakt, et väike lõõgastus on kõigile vajalik.
seega, kui mõnele ei meeldi, siis sellest pole midagi, kui küsitluse tulemustele pilk visata, siis üle poolte vastanutest oleksid kindlad tulijad. Kui selle numbri veel pooleks teeme, saame raudpoltkindlad tulijad ja kohapeal loeme lõplikult tibusid. Ja ma olen kindel, et see viimane lugemine loendab kokku ülilaheda seltskonna:)

Lloyds / Kasutaja / Postitused: 214
09 Märts 2008 12:21
Vasta viitega
Vasta
Charlie, palun minu eelmist postitust mitte väga tõsisena võtta. Ja kui need päevad tulevad ning seal käinutest järgmisel nädalal tänu saadud teadmistele 25% osalejatest kasumeid teenivad, siis on mõte ideaalselt teostunud.

15 Märts 2008 01:18
Vasta viitega
Vasta
vahepeal teema elustamiseks teatan, et oleme Andrusega suvepäevade küsimuses kohtunud, ning tegevus selles suunas käib. Lähipäevil saame veel kord kokku ja siis peaks hakkama avaldama konkreetsemaid plaane.
pakuks välja uued kuupäevad:
nädalavahetus 4,5,6, Juuli.
04.07. on Reede ja juba sellel päeval võiksid esimesed soovijad laekuda kohale. Ametlikum osa hakkaks siiski Laupäeva hommikul, et traderid, kes Reede õhtul töötavad, saaksid ka osaleda :)
Muidugi saaks reede õhtul näiteks suurel ekraanil IB demokontoga "mängida", sest plaanis on kindlasti projektor kohale tarida. see sobiks rohkem algajamatele, kes pole varem Traderi või IB-ga kokku puutunud.
Loodan peatselt põhjalikuma informatsiooniga lagedale tulla

Terminaator2 / Kasutaja / Postitused: 35
15 Märts 2008 17:16
Vasta viitega
Vasta
Lahe!
Algajatele igale oma page tickerite jaoks ja enne börsi lahti minekit pool tundi praktilist koolitust põrandakauplejate käemärguannete osas...
Saaks algajad maitse suhu, mis tunne VÕIKS põrandal olla :)
Seda nalja tuleks isegi vaatama

laevaomanik / Kasutaja / Postitused: 32
06 Apr 2008 16:04
Vasta viitega
Vasta
Tere!
Vahepeal siis asi selgemaks saanud seoses "Börsihuviliste kokkutuleku" või "Investeerimishuviliste suvepäevade" , kuidas keegi nimetada soovib. Esialgne eelarve on koos, koht on välja vaadatud ja kuupäevad olemas.
Nüüd oleks vaid vaja 60 huvilist kokku saada ja kes ees see mees :)
Igasugune info: borsisuvi@reeder.ee
Siin siis plaan:
Teema : „Börsihuviliste kokkutulemine“
Aeg: 18-20 juuli 2008
Koht : Piusa Ürgoru Puhkemaja www.puhkemaja.ee
Hind : ca 1800 EEK + km, koolitusarve saamise võimalus
Majutus: Palkkämpingud ja erinevad siseruumid
Kava :
18.07 Reede
kl 12 st kogunemine ja kohanemine
kl 16 Börsipäeva eelne tervitusnaps „Puskari ja hapukurgiga“. Tervituslaulud kohalikult Setu lõõtsamehelt (võõrkeeles)
kl 16 söömine
kl 17 „Tradingroom on big screen“. Erinevad süsteemid, vahendid ja instrumendid. Erinevate instrumentide kasutajad annavad väikse demo oma päevatööst. Päevakauplejate võistlus – „Kõige esimesena läheb magama see, kes oli suuteline kõige vähem raha teenima!“
Kl 18 – 23 vaba kulgemine Tradingroomi, grillimispaiga, sauna, jõe ja murul lesimise vahel.
Kl 23 - … Ööbörs koos sääskede söötmisega: dresscode maika ja pika varrukaga trussikud, OFF mõnuaine keelatud. Suhtlemine ja vaidlemine, karud vs. pullid, erakondlus vs. isekus, vajadusel poks ja jõesängis uputamine.
19.07. Laupäev
kl 9 Hommikusöök ja põhjaõnged
kl 11 Hommikune seminar (teemad: Makromajandus - maailm ja Eesti; Kauplemispsühholoogia; valuutakauplemine jne)
kl 12.30 Lõunasöök
kl 13.30 - 15 Muru-ja jõemängud. Kanuusõit, kummipaadiralli, köielaskumine kaljudelt, plastikkala uputamise võistlus ja muu fun.
kl 16 Õhtune seminar
kl 18-23 Suitsusaun (lavale mahub max 20 heas vormis meest. Kaalumine ja kvalifikatsiooni väravad avatud kella 17.30 st.
Otse lavalt jõkke-hüppe-sooritused, grill ja premium, vihtlemine ja suhtlemine.
20.07. Pühapäev
Ärka millal tahad aga lahkuma pead kella 18 ks.
Võrumaa vaatamisväärsused: Piusa koopad, Vana- Vastseliina linnusevaremed, Setumaa jne.
Rohkem informatsiooni http://www.visitvoru.ee/
Vajadusel lasen korraldada extreem matka, kanuu- või süstasõidu, või jalgratta matka läbi kauni Võrumaa.
Tule ära linnast, CO gaaside käest ja muust tervist kahjustavast ning võta endale üks mõnus nädalavahetus, et lõõgastuda Setumaa piiril, metsade ja mägede vahel, kohas kus isegi mobiili levi on suhteliselt nigel!
Ootame rohkem osavõttu ja registreerimine ning info meili aadressil borsisuvi@reeder.ee
NB! Esmane kohaletulijate arv peaks selguma 30.aprilliks, et näha kui suur on puudu- või ülejääk.
Tõsisem registreerumine ja käsiraha (500 EEK) maksmine peab toimuma enne 15. maid 2008, et rahva huvi puudusel veel mingi muu ürituse saaks korraldada. Levitage siis sõnumit!!!

| Mine lehele 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 Järgmine | ||
| Lehekülg 1, lehekülgi kokku 12 | ||

01 Märts 2008 23:09
Vasta viitega
Vasta
Selline vestlus leidis täna aset TI chatis. Idee oli mul juba aasta tagasi, aga nüüd mõtlen, et see tuleks teoks teha. Plaan praegu selline et uuriks veidi, kas huvi sellise ürituse vastu oleks ja kui on, siis läheme konkreetsemaks. Olgu juba ette öeldud, et toimumiskoht oleks Võrumaal ja aeg - suvi! Koht oleks minu poolt, ööbida tuleb telkides:) ujuda saab, sauna ka, grilli ja lõket teha pole probleem. Avaldage aga oma arvamust, ja kui keegi arvab, et see on loll mõte, siis ärge osalege!
P.S. Kristjaniga ma pole sellest rääkinud.
[20:18:03] CharlieF: see mõte hakkab mulle järjest rohkem meeldima, et ajaks kunagi suvepoole mingi kamba minu juurde kokku
[20:18:32] CharlieF: ja meelitaks kristjani näiteks seminari tegema ka
[20:19:16] CharlieF: ja mõtleks mingeid lõbustusi ka välja
[20:20:54] TRX: seminar oleks ikka liiast. kui selline suvepäevade moodi üritus oleks siis piisaks, kui puhkus siis ikka täiega
[20:21:16] CharlieF: siis ei viitsi keegi kohale vedada ennast
[20:21:41] CharlieF: nii kaugel pärapersses ju ;)
[20:22:06] TRX: suvi on puhkuse ja reisimise aeg
[20:22:31] TRX: nagu nii käiakse, mis siis võrru eksida oleks
[20:22:34] CharlieF: väike börsiteema võiks sees olla
[20:23:09] CharlieF: ma võiks mööda võrumaad ka huvitavaid kohti näidata
[20:23:09] TRX: eks igaüks leiaks küsimusi ja vastjaid
[20:24:39] CharlieF: seda kindlasti, aga kui oleks kasvõi selline 1 tunnine "ametlik" osa, siis häälestaks rahva mõneks ajaks aktsiatele ja pärast juba vabakava :D
[20:27:43] TRX: naised ja lapsed näeksid/kuuleksid ka asjast rohkem :D
[20:29:39] CharlieF: a´la, reedel hakkavad esimesed saabuma. saun, ujumine, grill, tants ja trall. laupäeval kerge põdemine, saabuvad need kes reedel ei tulnud, siis väike sõit lähemaid vaatamisväärsusi uudistamas, siis lühiseminar. edasi jälle tants ja trall. saaks orgunnida paintballivõistluse. läbu. pühapäeval põdemine ja laagripaiga mahajätmine
[20:30:46] CharlieF: võin ka paar sõjaväetelki orgunnida
[20:33:07] TRX: kes see pohmas peaga sõita tahab, samas turgutab hästi
[20:34:13] TRX: üks 10-ne km-ne jalutus käik tehnoparki oleks kasulik
[20:36:04] CharlieF: see seminar võiks olla täiesti teist laadi. mitte algajatele, ega ka edasijõudnutele. võiks lihtsalt rääkida mingeid huvitavaid fakte ja juhtumeid. ja selline küsimuste-vastuste voor ka. tavalistel seminaridel keegi eriti küsida ei julge, aga seal, kui seltskond on väiksem, siis ka õhkkond vabam ehk. mõtlen siis, et mingi paar-kolmkümmend tegelast koos
[20:37:21] CharlieF: pohmarohuks võin rahva orupõhja viia :)
[20:38:49] CharlieF: seal on palju kohti, kus käia. ja palju kohti, kuhu ma isegi pole sattunud
[20:39:08] CharlieF: (beer)
[20:39:33] CharlieF: kuradi hästi läheb õlu täna
[20:43:03] TRX: kõike parem on ümbruse kohta info kokku panemine ja reedel tulijatele näidata siis saaks igaüks otsustada kuhu tahab minna ja kui sügavale ämbri põhja vaadata....
[20:43:27] TRX: tulevikus sulle endale kasulik .
[20:43:42] CharlieF: hea mõte
[20:44:28] CharlieF: pildid, tutvustused, värgid ja igaüks saab käia kus aga tahab.
[20:44:41] TRX: just
[20:45:27] CharlieF: aga ikkagi on vaja keegi ära moosida, kes annaks üritusele ka väikese hariva pointi.
[20:46:10] TRX: giide ja transporti nagu nii ei jõua(rahaliselt) palgata, eriti kui tasuta üritus
[20:46:27] CharlieF: ma mõtlen muidugi tasuta
[20:49:00] CharlieF: aga mingi eelregistreerimine peab olema ja ilmselt mingi sümboolne osalustasu, mille eest ostetakse kasvõi kõigile õlut ja grillimismaterjali. see garanteeriks mingil määral, et see kes ennast kirja pani, ka kohale tuleb
[20:50:27] TRX: alati jääb puudu...
[20:50:52] TRX: lihtsam kui igaüks ise omad kaas võtab
[20:51:20] TRX: ja kohaliku poodi on ka vaja informeerida :)
[20:52:03] CharlieF: jaa, aga asi selles, et pärast on selline teema, et kõik on tulijad, aga kohale jõuab mingi 5-6 tegelast
[20:53:55] TRX: see-eest on nendel 5-6 tegelasel super kogemus, puhkus ja infot saab ka siis vaheteda
[20:54:25] CharlieF: seda küll
[20:55:01] CharlieF: seega tuleb lihtsalt mingi hetk teada anda kuupäev ja koht
[20:55:15] TRX: ja tingimused!!
[20:55:44] CharlieF: tingimused mis mõttes, aa, et mis vaja kaasa võtta, millega arvestada
[20:55:58] TRX: jah
[20:57:01] CharlieF: see oleks lahe. ja etteteatamisaeg peab olema suht lühike, näiteks esmaspäeval ütlen, et reedel koguneda :)
[20:57:07] TRX: eelreg. oleks muidugi hea, alati jääb puudu või tekib olukordi kes ei ole arvestanud õigesti
[20:57:34] CharlieF: või on see liiga lühike aeg?
[20:58:36] TRX: kui sa aprillis välja kuulutad ja juulis korraldad siis oleks super, lühem aeg ei võimalda plaane seada
[20:59:15] CharlieF: juuli ei sobi
[20:59:21] CharlieF: Juuni ilmselt
[20:59:41] TRX: jaanituli
[20:59:54] CharlieF: jaanituli on paljudel planeeritud
[21:00:13] CharlieF: kuigi, see poleks paha plaan muidu
[21:00:47] CharlieF: siis vaja juba hakata kampaaniat tegema
[21:01:14] TRX: tuleb küsitlus foorumis korraldada: millal võiks olla suvepäevad
[21:01:27] CharlieF: vau
[21:01:49] CharlieF: jaanilaupäev ja võidupüha on esmaspäev-teisipäev
[21:02:06] CharlieF: nii võib tsüklisse sattuda
[21:05:39] TRX: paiskad reklaami LHV-sse ja TI-sse siis tuleb rahvast rohkem kui oodata oskad
[21:06:13] CharlieF: kurat seda teab
[21:06:23] TRX: 5-6 asemel 50-60 :)
[21:06:32] CharlieF: poleks paha ju
[21:07:29] TRX: kui foorumi külastajatest 1% tuleks siis oleks see juba 500 inimest
[21:07:53] CharlieF: seal pole ju 50K külastajat
[21:08:32] CharlieF: õlu sai otsa, lähen võtan külmarist uue
[21:09:03] TRX: LHV-s sai alles täis 10000 või 20000 klienti, külastajaid on rohkem
[21:11:25] CharlieF: noh, päris suvalist külastajat ka pole mõtet kutsuda. inimene peaks ikka asjaga tegelema
[21:12:42] TRX: paljud tegelevad teiste maaklerite juures...nt. kaido
[21:13:06] CharlieF: seda küll, ega mul tema vastu polegi midagi
[21:13:46] CharlieF: pigem sellised tegelased, kes juhuslikult sattusid leheküljele ja siis vedivad ennast kohale
[21:16:06] TRX: selliseid on väga vähe
[21:16:17] CharlieF: ilmselt küll
[21:16:40] CharlieF: tavaliselt sellised ei tule kohale
[21:17:17] CharlieF: aga mis seal ikka, tuleb idee üles riputada.
[21:18:39] TRX: igaühele kes tuleb, tuleb anda rinna silt foorumi kasutaja nimega (chuckle)
[21:19:12] CharlieF: kasutaja vast ikka
[21:19:18] CharlieF: (wait)
[21:20:19] CharlieF: hellõu WN, loe nüüd se kogu eelnev tekst läbi ja ütle oma arvamus
[21:20:38] CharlieF: sinu arvamus on väga oluline :)
[21:20:50] TRX: suhtlen mitmega ja näpukad tulevad sisse, sorry
[21:21:23] CharlieF: meil oli pikem arutelu
[21:25:36] TRX: WN läks selle jutupeale ära
[21:26:31] CharlieF: vist jah. talle see plaan ei istu lihtsalt
[21:27:34] TRX: istub....tean raudselt aga ta on tagsihoidlik
[21:28:19] CharlieF: jah, ta tahtis kunagi ka mu juurde suvitama tulla
[21:28:32] CharlieF: aga miski tuli vahele
[21:30:36] TRX: ma vist olen liige urbaniseerunud, ei suuda ka vabal ajal avutist eemal olla, eriti kui olen tunud põrgusse puhkama
[21:30:58] CharlieF: :D
[21:36:42] CharlieF: aga kõik chattijad kes seda eelnevat teksti loevad on oodatud ka arvamust avaldama. mõte siis selline, et korraldada võrumaal rõuge vallas väikesed suvepäevad nendele, kellele indeksite liikumine ja aktsiahind vähegi korda lähevad. üritus oleks loomulikult täiesti tasuta, eesmärk kokku viia investeerimis- ja kauplemishuvilisi, kogemusi vahetada, puhata ja koos mõned õlled juua. konkreetseid kuupäevi veel ei ütle, aga Jaanituld võiks vabalt koos kärsatada. Peaks vist TI-sse selleteemalise foorumi ka tegema.
[21:37:56] TRX: (y)
[21:38:00] CharlieF: eriti oodatud on Kristjani arvamus :)